5 nr av Sköna hem, Allt om Mat, Damernas Värld eller ToppHälsa

+ handkit från Savon d´marseille för endast 149:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

5 nr av Sköna hem, Damernas Värld, Topphälsa eller Allt om Mat

  • Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet. Med oss får du följa med in i Sveriges vackraste hem – och får massor med idéer och inspiration.

  • Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar vi skönhet och vi testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

  • Vi på ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. Vi ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet. Och vi hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

  • Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar vi nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket.

Savon de Marseille tvål & handkräm

  • Tvål berikad med närande sheasmör, blir denna flytande Marseille-tvål ett lätt och krämigt skum för att försiktigt rengöra huden utan att torka ut den. Volym 300 ml. Värde 179 kr

  • Handkräm berikad med 20% näringsgivande shea smör. Karité Hand Cream har en lätt textur som lämnar händerna mjuka och lena. Volym 30 ml. Värde 79 kr

Dessutom: Tidningen digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till tidningen i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik