5 nummer av Tara

+ Härligt kit från Weleda för endast 199 kr + porto 49 kr
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

5 nr av Tara

Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar! Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn? Är det dags att tag i sexlivet? Och visst vill du må bättre och känna dig starkare? Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv. I varje nummer tar vi ett helhetsgrepp på relationer, kropp och själ. Vem är jag? Vad vill jag göra resten av mitt liv? Tara peppar och visar på nya möjligheter, istället för att ställa krav. Visst är det din tur nu!

Kit från Weleda!

Du får en handkräm, dagkräm, nattkräm och ett ansiktsserum ur Weledas härliga Pomegranate-serie! Weleda Pomegranate Hand cream En rik handkräm med antioxidanter och ekologisk olja från granatäpplekärnor som hjälper till att skydda händerna mot yttre påverkan och åldersfläckar. Tillsammans med ekologiskt sheasmör och växtextrakt av hirs och solrosblad skyddas huden mot fuktförlust. Huden blir fastare och jämnare. 50 ml, värde 79:-. Evening Primrose Age Revitalising Day Cream Dagkräm med ekologisk nattljusolja. Stärker huden, ger den lyster och gör den fastare. 30 ml, värde 299:-. Evening Primrose Age Revitalising Night Cream Nattkräm med ekologisk nattljusolja. Huden får intensiv näring och blir märkbart fastare. 30 ml, värde 329:-. Pomegranate Firming Face Serum Ett intensivbehandlande fuktserum med antioxidantrik granatäpplejuice som hjälper till att skydda huden mot skadlig yttre miljöpåverkan och som motverkar ålderstecken. Tillsammans med noggrant utvalda växtsubstanser stärks huden omedelbart och på sikt. 30ml, värde 349 kr.

Tara digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik