6 nr av Tara

+ Skin Pulse rengöringsborste + Rituals Yogi Flow Shower gel för endast 199:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

Tara

Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar! Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn? Är det dags att tag i sexlivet? Och visst vill du må bättre och känna dig starkare? Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv. I varje nummer tar vi ett helhetsgrepp på relationer, kropp och själ. Vem är jag? Vad vill jag göra resten av mitt liv? Tara peppar och visar på nya möjligheter, istället för att ställa krav. Visst är det din tur nu!

Skin Pulse rengöringsborste & Rituals shower gel

Skin Pulse rengöringsborste rengör och boostar huden på ett effektivt sätt tillsammans med din vanliga rengöringsprodukt. Med sina lätta pulseringar ger den en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller. Rengöringsborsten i silikon är vattentät och hjälper till att lösa upp tilltäppta porer från orenheter i huden. Resultatet? Huden blir len och får en fin lyster! Drivs av batterier - 2 x AA, ej inkluderat. Även en mindre silikonborste medföljer. Värde 499 kr.

Rituals Ayurveda Yogi Flow Shower Gel. Yogi Flow är en härlig duschtvål som förvandlar gel till rikt, krämigt och fuktgivande skum. 200 ml. Värde 90 kr.

Tara i digitalt format!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till M-magasin i digitalt format för din surfplatta eller smartphone! Du laddar bara hem appen och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli

SVG Grafik