5 nr av mama + lyxiga produkter från Dermalogica för 199 kr
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen
Oops! Någonting gick fel.

Var vänlig försök igen. Inga pengar har dragits från ditt konto.

Om problemet kvarstår var vänlig kontakta vår kundtjänst.

5 nr av mama!

mama är din "egentid deluxe", och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Med mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav – och helt fokusera på dig själv en stund. Härliga mode- och skönhetsreportage, inspirerande läsning för dig som väntar eller har barn och bästa tipsen som gör ditt mammaliv både glammigare och roligare – blandas med intervjuer med massor av inspirerande mamas!

Lyxiga produkter från Dermalogica

När du börjar prenumerera på mama får du ett Meet Dermalogica Kit som innehåller bästsäljande produkter i smarta resestorlekar. Prova Dermalogicas favoriter och upplev professionell hudvård vart du än åker.

Kitet innehåller resestorlekar av Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant, Skin Smoothing Cream och MultiVitamin Power Firm.

Värde: 795 kr

mama digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till mama i digitalt format för din smartphone och surfplatta. Du laddar bara hem appen i AppStore och Google Play loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik