5 nr av Allt i Hemmet

+ handtvål + doftljus från E.Leijon för endast 179:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

5 nr av Allt i Hemmet

Allt i Hemmet är Sveriges första inredningstidning och passar perfekt till dig som älskar inredning och gillar att pyssla hemma för att få ett fint och trivsamt hem! Varje nummer bjuder på massor av inspiration från olika hem runt om i hela Sverige och lyfter alla typer av stilar så att du kan hitta det som passar dig!

Handtvål och doftljus från E.Leijon

Du får ett dekorativt doftljus med doft av White Ginger som har en brinntid på 35 timmar. Storlek: 7x8.5cm. Värde 200 kr.

Dessutom får du en handtvål med en doft av Cool Aloe & White tea. Tvålen återfuktar händerna samtidigt som den lämnar huden ren och mjuk. Storlek: 300ml. Värde 149 kr.

E.Leijon är ett Stockholms baserat märke, grundat av mig Emelie Leijon. E.Leijon skapar skandinavisk inredningsdesign med produkter såsom Svensk keramik, tyger och bordsunderlägg. E.Leijon grundades 2015 och finns för närvarande i butiker som Svenssons i Lammhult, Historiska Hem, Welcome Home, men även i butiker i München, Paris och Köpenhamn.

Tidningen digitalt

I din prenumeration ingår Allt i Hemmet i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik