6 nr av amelia

+ lyxigt kit från Clarins
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

6 nr av amelia

amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på ekonomi och jobb och nyheter inom hälsa, skönhet och mode. Som vill bli inspirerad till en enklare och mer lustfylld vardag. På amelia gör vi tidningen om dig och för dig. amelia - stärker dig, coachar dig!

Lyxigt kit från Clarins

Clarins Beauty Flash Balm, 30 ml Minimerar genast trötthetstecken och gör att ansiktsdragen ser slätare och mer utvilade ut. Tillsammans med ingredienser som bland annat olivextrakt, trollhassel och algextrakt tar den fram hudens lyster och förbättrar make-up´ens egenskap.

Clarins Moisture-Rich Body Lotion, 100 ml En rik med ändå snabb absorberande lotion som ger intensiv fukt och näring. Persikomjölk, sheasmörextrakt och apelsinblomsvax hjälper till att återställa mjukheten och fastheten i huden samt den lena och släta känslan.

Clarins Instant Eye Make-up Remover, 50 ml En tvåfas-formula som omedelbart tar bort all typ ögonmake-up, även vattenfast. Är både dermatologisk och oftamologisk testad och lämpar sig även till de mest känsliga och kontaktlinsbärare.

Clarins Wonder Perfect Mascara, 3 ml Mascaran som ger dig trippel effekt. Med sin unika formula ger den intensiv volym och oändligt långa fransar som är spektakulärt böjda.

Tidningen digitalt

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik