5 nr av mama

+ Lyxigt kit från bareMinerals för endast 199:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

5 nr av mama!

mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. Vi vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Läppglans, concealer, puder, rouge & sminkväska från bareMinerals

Moxie Lipgloss in Leading Lady (limited edition) ordinarie storlek. Återfuktande läppglans med en uppfriskande känsla vid applicering då den innehåller pepparmintsolja som tillsammans med en mild peptid ger läpparna det extra plutet. Shea, avokado- och murumursmör återfuktar läpparna på djupet.

Travel size Well rested - Concealer/highlighter som omedelbart ljusar upp och återupplivar glåmig hud med en vacker pärlemorlyster. Den lätta formulan innehåller ljusreflekterande mineraler som jämnar ut hudtonen samtidigt som de förbättrar hudens lyster och synligt minimerar mörka fläckar och missfärgningar. Den minskar även synligheten av fina linjer och rynkor med tiden. Idealisk att använda under ögonen för att dölja mörka ringar, eller i ansiktet för att ge lyster och framhäva olika drag. Den inbyggda penseln gör produkten enkel att använda och den transparenta nyansen passar alla hudtoner.

Travel size Mineral Veil - Fixerande och matterande puder av mikroniserad mineralformula. Skir, ultralätt konsistens som lägger sig som en fin transparent slöja över huden och tillför ljus och lyster. Minimerar porer, fina linjer, rynkor och ärr och ger en visuellt mjuk yta. Absorberar överflödig talg och håller huden matt - makeupen sitter perfekt hela dagen.

Travel size Loose Blush Floret (limited edition) - ansiktet ett naturligt, friskt utseende och gör makeupen mer levande. Består av 100 % naturliga, vårdande mineraler i pulverform. Enkel att applicera och arbeta in i huden inga skarpa kanter.

Totalt värde 329 kr

Dessutom: mama digitalt i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till mama i digitalt format för din iPhone/iPad. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik