6 nr av M-magasin

+ Ansiktskräm & ansiktsolja från Moonsun Organic för endast 189:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

6 nr av M-magasin

M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Vi har dina livsfrågor i fokus, bryr oss om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Ansiktsprodukter från Moonsun Organic

Face oil, 30 ml Lyxig ansiktsolja med balanserande och utslätande effekter för ansikte, hals och dekolletage. Innehåller bland annat havtorn, jojoba och en lätt doft av neroli och lindblom. Ger en fantastisk lyster och en sammetslen känsla! Passar alla hudtyper. Fungerar även som en vårdande hårtoppsolja. Värde 398 kr

Face cream 50 ml Balanserande ansiktskräm med bland annat vårdande havtorn och macadamia olja. Doft av lind och neroli och passar perfekt till torr och mogen hud. Använd på rengjord hud morgon och kväll. Passar även som ögonkräm. Värde: 398 kr

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt ekologisk hudvårdsserie som tillverkas i Stockholm. Syftet är att uppnå skönhet som är hållbar både för människan och naturen. Produkterna anpassar sig efter olika hudtyper (de flesta produkter i serien har också flera användningsområden). Därför passar de lika bra till kvinnor och män och från tidig tonår till en åldrande hud.

Psst! Det är inte bara innehållet som är helt giftfritt, utan även förpackningarna.

Tidningen digitalt!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till M-magasin i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik