6 nr av M-magasin

+ Praktiskt svart väska & lyxiga produkter från Clarins för endast 189:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

6 nr av M-magasin

M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Vi har dina livsfrågor i fokus, bryr oss om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Svart väska & produkter från Clarins

Lyxig väska i svart skinnimitation med guldfärgade dragkedjedetaljer. Långa handtag som gör den enkel att bära på axeln eller över armen och med flera fack på insidan. På utsidan sitter en löstagbar kuvertväska fäst med dragkedjor som fungerar som snyggt och praktiskt ytterfack eller separat som stilig festväska. Mått: 40x24x14 cm. Mått kuvertväska: 19x25x1 cm. Värde 299 kr.

Body lotion En mycket rik och snabbt absorberande kroppslotion som omedelbart ger en mjukare hud med en underbar doft. Volym 100 ml. Värde 198,-

Clarins Super Restorative Day Super är en dagkräm från Clarins för torr hud som kompenserar effekterna av hormonellt åldrande i huden. Den slätar omedelbart ut hudens yta och ger den ny lyster och fräschör och huden återfår sin komfort och skydd. Volym 15 ml. Värde 299 kr.

Tidningen digitalt!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till M-magasin i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik