5 nr av Gård & Torp

+ 2 skålar från Ostindia eller Ostindia Floris för endast 249:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

Gård & Torp

Gård&Torp är tidningen för dig som rustar, inreder och vårdar gamla hus. Varje nummer har ett tema och du får kunskap om byggnadsvård, inspirerande inredningstips och expertens svar på husfrågor. Du kan också hitta adresser till byggnadsvårdare i hela landet och härliga torp till salu. Dessutom skriver vi om kulturhistoria, ekologiska gårdar, innerstadslägenheter, museer, lokalodlade grönsaker, läsvärda böcker, byggnadsminnen, galna rivningar, goda föredömen, fårfarmare, hembygdsgårdar, eternit, kalkputs och mycket mer.

Din premie - två skålar från serien Ostindia Floris

Idag finns det ostindiska porslinet i både stugor och slott över hela Sverige. Den klassiska dekoren har motstått tidens tand och modets svängningar lika bra som det äkta porslinet klarat moderna påfund som diskmedel och diskmaskiner. En slitstark succé som även kommer att uppskattas av generationer efter oss. Material: Fältspatporslin, 50 cl. Tål maskindisk. Värde 189 kr/st.

Dessutom: Gård & Torp i din iPad/iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Gård & Torp i digitalt format för din iPhone/iPad. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik