Ett helt år av Gård & Torp (11 nr)

+ boken om byggnadsvård för endast 799:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

Gård & Torp

Gård&Torp är tidningen för dig som rustar, inreder och vårdar gamla hus. Varje nummer har ett tema och du får kunskap om byggnadsvård, inspirerande inredningstips och expertens svar på husfrågor. Du kan också hitta adresser till byggnadsvårdare i hela landet och härliga torp till salu. Dessutom skriver vi om kulturhistoria, ekologiska gårdar, innerstadslägenheter, museer, lokalodlade grönsaker, läsvärda böcker, byggnadsminnen, galna rivningar, goda föredömen, fårfarmare, hembygdsgårdar, eternit, kalkputs och mycket mer.

Din premie - Boken om Byggnadsvård

Byggnadsvård för lägenheter är en guldgruva för alla som är intresserade av sin lägenhets historia, och ett oumbärligt verktyg för dem som funderar på att renovera. I elva rikt illustrerade kapitel bjuder boken på utförliga beskrivningar av hur husens och lägenheternas utformning skiftat genom olika epoker. Därtill ges en mängd handgripliga råd om hur man bäst går till väga när man ska renovera och vårda sin egen lägenhet. Värde 279 kr.

Dessutom: Gård & Torp i din iPad/iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Gård & Torp i digitalt format för din iPhone/iPad. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik