5 nr av mama + Välj hårvård från ditt favoritmärke 199 kr
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen
Oops! Någonting gick fel.

Var vänlig försök igen. Inga pengar har dragits från ditt konto.

Om problemet kvarstår var vänlig kontakta vår kundtjänst.

5 nr av mama!

mama är din "egentid deluxe", och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Med mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav – och helt fokusera på dig själv en stund. Härliga mode- och skönhetsreportage, inspirerande läsning för dig som väntar eller har barn och bästa tipsen som gör ditt mammaliv både glammigare och roligare – blandas med intervjuer med massor av inspirerande mamas!

Kit från Toni & Guy

Intense Softness Schampoo Ett schampo som rengör milt och är återfuktande för normalt hår. Återställer hårets mjukhet och glans och gör det lätthanterligt. Värde 120 kr.

Intense Softness Conditioner Ett balsam som återfuktar, är närande och stärkande för normalt hår. Gör håret mjukt, glansigt och lätthanterligt. Värde 120 kr.

Infinite Damage Repair Mask En hårmask för skadat och slitet hår som behöver intensiv näring och återuppbyggnad. Den hjälper till att förebygga delade toppar, den reparerar från rot till topp och gör håret mjukt. Värde 130 kr.

Du får även den perfekta necessären att ha med dig på resande fot! Värde 55 kr.

Full size-hårvård från Maria Nila!

Pure Volume Shampoo Ett schampo som ger volym, återfuktar och stärker hårets struktur. Volym:300 ml. Värde 209 kr.

Pure Volume Conditioner Ett utredande balsam som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur utan att tynga ner. Volym: 300 ml. Värde 209 kr.

Full size-hårvård från Sachajuan

Sachajuan Thickening Schampoo Ett schampo som ger en fyllig och mjuk volym med en lätt känsla. Innehåller värme- och UV-skydd som tillsammans ger ett starkt och hälsosamt hår, med ökad lyster. Volym: 350 ml. Värde 170 kr.

Sachajuan Thickening Conditioner Ett balsam som verkar utredande och skyddande, samt gör håret friskare, glansigare och vackrare. Innehåller värme-och UV-skydd som tillsammans ger ett starkt och hälsosamt hår, med ökad lyster och volym. Volym: 250 ml. Värde 180 kr.

Sachajuan Volume Powder En puderbaserad spray som skapar volym och ger struktur. Produkten är torr och ger en matt finish och fräsch känsla mellan schamponeringar. Volume Powder passar alla hårtyper och längder. Volym: 200 ml. Värde 150 kr.

Dessutom: mama digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till mama i digitalt format för din smartphone/surfplatta. Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik