Få svar på dina frågor om barn och föräldraskap – när du vill

Digitalt medlemskap (ingen bindningstid)
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

Ditt erbjudande

Som medlem på Viföräldrar.se har du alltid tillgång till den senaste kunskapen om graviditet, barn och föräldraskap. Du som är medlem kan läsa fritt antal artiklar varje månad och söka bland alla frågor till och svar från vår barnpsykolog Malin Bergström. Medlemmar har också möjlighet att lyssna på ljudartiklar och tillgång till alla konsumentguider. Läs mer längre ner!

Vårt innehåll

Över 3 000 unika artiklar skrivna med dig som förälder i fokus; för medlemmar finns också ett antal ljudartiklar – perfekt under barnvagnspromenaden! Våra konsumentguider hjälper dig med vägledning och produktjämförelser inför viktiga köp till ditt barn.

Vår barnpsykolog

Hundratals frågor om sömn, blöja, förskola, anknytning, relationer, trots och massor med annat – med svar från vår populära barnpsykolog Malin Bergström.

Om redaktionen

Vi Föräldrars redaktion består av journalister med lång samlad erfarenhet av ämnesområdena graviditet, barn och föräldraskap. Vi bevakar nyheter och forskning inom mat, hälsa, medicin, psykologi, förskola med mera.

Om Vi Föräldrar

Viföräldrar.se är en digital tidning inom områdena graviditet, barn och föräldraskap. Vi har höga krav på vår journalistik. Fakta och källor kontrolleras noggrant och vi samarbetar med några av landets främsta experter. Vi Föräldrar och Vi Föräldrar Gravid finns också som pappersmagasin. Vi Föräldrar ges ut av Bonnier Magazines & Brands.

SVG Grafik