4 nr av STYLEBY + hudvårdskit från Cremorlab + 4 nr av STYLE Edit
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen
Oops! Någonting gick fel.

Var vänlig försök igen. Inga pengar har dragits från ditt konto.

Om problemet kvarstår var vänlig kontakta vår kundtjänst.

4 nr av STYLEBY!

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga.

Om du istället för premien önskar en extra tidning så får du 5 nr av STYLEBY för 249 kr och slipper betala porto.

Läs mer STYLEBY visar den perfekta mixen av nya trender och evig stil – en härlig inspirationsbomb med de allra bästa köpen och alltid med en tanke om att stil är något vi odlar över tid. Bara i STYLEBY visar världens bäst klädda kvinnor upp sina superinspirerande garderober samt delar med sig av sina tankar king mode och stil. På våra skönhetssidor mixas den senaste forskningen med de mest ha-begärliga produkterna. Kort sagt – är mode och skönhet en stor och viktig del av ditt liv så är STYLEBY magasinet för just dig!

Lyxigt hudvårdskit från populära Cremorlab!

“Har du funderat på att testa koreansk hudvård blir det inte bättre än så här - Cremorlab är ett av Sydkoreas mest älskade märken. Eko-vänligt, men samtidigt innovativt, extra snällt och återfuktande för huden med hjälp av mineralrikt vatten. I nummer #51 utnämner vi TEN Mineral Treatment Essence till en av STYLEBYs Beauty Heros!” - Anja Skeppe Grahn, Beauty Editor STYLEBY

Läs mer Cremorlabs innovativa hudvårdsserie är baserad på ett berömt patenterat termalvatten de kallar för T.E.N. vilket innehåller en ovanligt hög koncentration av mineraler som har en återfuktande och läkande verkan på huden.

Detta lyxiga kit innehåller tre olika arkmasker för återfuktning, lindring och återskapande av balans samt resestorlekar av två av Cremorlabs storsäljare.

Du får både Snow Falls Melting Cream (20 ml) som ger intensiv återfuktning för torra hudtyper och den populära Mineral Treatment Essence (15 ml) som återfuktar på djupet samtidigt som den förbättrar hudens textur och ger en jämnare hudton.

Värde 439 kr.

4 nr av STYLEBY Style Edit!

Fyra gånger om året med start i april 2018 utkommer STYLEBY Style Edit, en digital publikation som helt fokuserar på trender från catwalken och som skickas exklusivt till STYLEBYs prenumeranter.

I STYLEBY Style Edit guidar och inspirerar STYLEBYs kunniga redaktörer till både de stora och små penseldragen bland mode- och skönhetstrenderna från världens catwalks.

STYLEBY Style Edit skickas ut via e-post till alla prenumeranter.

SVG Grafik