6 nr av M-magasin

+ Lyxigt kit från Clarins för endast 189:-
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

6 nr av M-magasin

M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Vi har dina livsfrågor i fokus, bryr oss om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Lyxigt kit från Clarins

  • Super Restorative dagkräm är för torr hud som kompenserar effekterna av hormonellt åldrande i huden. Den slätar omedelbart ut hudens yta och ger den ny lyster och fräschör. Innehåller 15 ml. Värde 299 kr.

  • Body Lotion är en mycket rik och snabbt absorberande lotion som omedelbart ger en mjukare hud med en underbar doft. Ökar elasticiteten samtidigt som den ger en lättare peeling och tar bort döda hudceller. Innehåller 100 ml. Värde: 200 kr

  • Beauty Flash Balm ger ett riktigt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet, hyn ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Innehåller 30 ml. Värde 243 kr.

  • Läppstift Joli Rouge Velvet är Clarins ikoniska läppstift i en matt version. Med sin behagliga textur, sveps läpparna in i intensiv färg med en sammetslen, matt finish. Färg: Red. Storlek: Mini. Värde 130 kr.

  • Sminkväska med blixtlås. Värde 80 kr.

Tidningen digitalt!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till M-magasin i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik