4 nr av Hembakat + Retrogrönt bakset från Rosti för endast 199 kr
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen
Oops! Någonting gick fel.

Var vänlig försök igen. Inga pengar har dragits från ditt konto.

Om problemet kvarstår var vänlig kontakta vår kundtjänst.

4 nr av Hembakat

I Hembakat har vi tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Du möter människor som brinner för bakning och delar med sig av sina bästa recept. I Hembakat hittar du också roliga bakprylar, aktuella notiser och en mängd utlottningar.

Populärt bakset från Rosti

Rosti Margrethe skål 1,5 liter Superfin och populär skål från Rosti. Margretheskålen är särskilt lämplig vid tillredning, men kan naturligtvis också användas i andra sammanhang - till exempel vid servering. Det går att köpa till lösa lock till skålarna, som då kan användas till förvaring. Värde 179:-.

Rosti mixkanna, 1 liter Smart och praktisk mixkanna från Rosti. Rosti mixkanna är designad för att matcha Margrethe-skålen, och finns i samma färger som Margrethe-skålen. Kannan har praktiskt handtag och hällpip. Mixkannan kan användas till att vispa grädde i och kan också användas för drycker. Lock kan köpas till. Värde 169:-.

Degskrapa/Slickepott Degskrapa i storlek L - det kraftiga och robusta skraphuvudet är tillverkat av silikon, vilket gör det mycket motståndskraftigt mot värme. Mått/Volym: 26 x 6 cm. Värde 139:-.

Rosti grytsked Grytskedar i flera storlekar täcker behovet när det ska röras i grytor och skålar. Slevarna är perfekta till såser, soppor och andra flytande matvaror. Värde 49:-.

Dessutom: Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du som prenumerant även Hembakat i ett digitalt format för din iPad/iPhone.

SVG Grafik