5 nr av ToppHälsa

+ träningsväska + body scrub + body butter för endast 179 kr + porto 49 kr
1Välj erbjudande
2Betala
3Välkommen

ToppHälsa

Vi på ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. Vi ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet. Och vi hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Träningsväska och härliga produkter från Estelle & Thilde

Träningsväska Snygg träningsväska med bärhandtag, justerbar axelrem och ett ytterfack. 100% polyester. Färg: Rosa med palmblad. Mått: 43 x 23 x 23cm

Body Scrub Sweet Vanilla Blossom Body Scrub är en ekologiskt certifierad kroppsskrubb berikad med näringsrika ingredienser och underbara dofter för en sensorisk upplevelse. Exfolierar huden och ger den helt ny lyster och släthet. Doft: Vanilj och apelsinblomma med en hint av creme caramel. Volym: 200 ml

Body butter Unna dig maximal återfuktning och omedelbart mjukare hud. Njut av en näringsrik blandning av ekologiskt certifierade ingredienser i detta silkeslena Body Butter. En lyxig formula som snabbt absorberas in i huden, för total återfuktning. Denna produkt är idealisk under de torra och kalla vintermånaderna. Spring Rose Blonde är en doft som trollar fram minnet av en trädgård på våren och har blommiga noter av ros och aprikos. Volym:200 ml.

Dessutom: ToppHälsa i din smartphone och surfplatta!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

SVG Grafik